A loveszellato.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

RÓLUNK

RÓLUNK

 

Arra jöttünk rá, hogy ha valamit jól szeretnénk csinálni, ahhoz szenvedély kell! Szenvedély, ami előre visz, ami átlendít a nehézségeken, ami megkülönböztet bennünket. Ismerjük a nagyvállalati rendszer olajozottan működő, legapróbb részletekig kidolgozott és átgondolt struktúráját, amelyből felső vezetőként rengeteget profitáltunk. Ismerjük a kisvállalkozások összes nehézségét, kihívását, napi problemáját és a döntéseink súlyát, annak hatását... és ismerjük vásárlóként a hiányt, amit a figyelmetlenség, a mellőzöttség, a rossz kommunikáció okoz bennünk úgy, hogy ezért (is) mi fizetünk. Persze, mi is tévedünk és biztosan lesznek nehézségeink. de szenvedélyünkkel arra törekszünk, hogy minden egyes ügyfelünk személyre szóló kiszolgálást, tájékoztatást és figyelmet kapjon. hogy miért? Mert mi is ezt szeretnénk, mert bennünket ez visz előre és mert minden vásárlónk ezt érdemli!

Üdvözlünk a csigasij.hu sport- és vadászíjászati felszereléseket és tartozékokat árusító webáruházunkban!  Célunk a hagyományok tiszteletén túl, a modern csigás íjászat terjedésének az elősegítése, elérhetővé tétele, a modern sport- és a vadászíjászat rajongótáborának a bővítése a  lehető legszélesebb és legszínvonalasabb termékválasztékunk segítségével. Nem akarunk pusztán arctalan, virtuális webáruházként működni, ezért nyugodtan kérdezz tőlünk, esetleg kérj ajánlatot, de mindenképpen jelezz és visszahívunk! Ha nem találsz egy bizonyos terméket a webáruházunkban, nyugodtan kérdezz rá és ha megtalálható az európai nagykerekben akkor nagy valószínűséggel beszerezzük neked. Ha tudunk akkor segítünk! Szívesen vesszük visszajelzéseiteket és megpróbálunk tanulni ebből. Termékeink leírásait, az adatokat és a részleteket folyamatosan töltjük fel. Bármilyen felmerülő kérdés vagy különleges kívánság esetén szívesen állunk rendelkezésetekre.​

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

  • Cégnév: Bodo Consulting Europe Bt.
  • Szolgáltató székhelye: 2094 Nagykovácsi, Balta utca 10.
  • Üzlet: 1028 Budapest, Hidegkúti út 169/4.
  • Adószám: 28944140-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13-06-070416
  • Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
  • Elérhetőség: bolt (kukac) csigasij (pont) hu
  • Telefonszám: +36 70 648 8411

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a székhelyünkön fizikai boltot nem üzemeltetünk. Az üzletünk Shot Shop, 1028 Budapest, Hidegkúti út 169/4. alatti fióktelephelyünkön található, ahol az íjak és számszeríjak személyes átvételét biztosítjuk. 

Telefonos ügyfélszolgálati idő: munkanapokon 10:00-18:00 óra között.