A loveszellato.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü

Garmin Xero A1i távolságmérős Irányzék

Cikkszám: GAR-XR-A1i
Elérhetőség: ajánlatkérés
Gyártó: Garmin

Leírás és Paraméterek

Digitális irányzék automatikus távolságméréssel és a célpont helyzetmeghatározással. Ismerje a cél pontos távolságát és találja is el minimális mozdulatok használatával a Xero segítségével. Ezek az első, íjra szerelhető, digitális, lézeres távolságmérő- és célzóeszközök, melyek dőlésszögkompenzációval határozzák meg a célpont távolságát. A LED célzótüskék automatikusan állítják fényerejüket a környezeti viszonyoknak megfelelően, így a célpontot nem takarja ki semmilyen fizikai tüske. Egyszerű gombnyomással határozhatja meg a cél távolságát nyugodt vagy felajzott állapotban akár 100 yard távolságra is. Mind a Xero A1 támogatja az egy, több, valamint az egyéni célzótüske megadási lehetőséget.

Paraméterek:

  • Kétszínű LED piros vagy zöld pontok, melyek nem takarjaák ki a célt
  • Hangtalan, egy gombos célzási lehetőség
  • Személyre szabható egy vagy több pontos (tüskés) beállítás
  • Laser Locate™ funkció, mely arra alkalmas Garmin GPS-szel meghatározza a célpontja helyzetét a lövés pillanatában
  • 1 éves üzemidő 2 db. lítium AAA méretű elemről (nem tartozék)
  • Távolságmérés, jó láthatóság és pontos célzás

Minden egyben

A Xero célzóeszközöket közvetlenül az íjra kell szerelni, így rendkívül pontos, lézeres távolságmérőként működnek, melyek pontosan mutatják a LED célzótüskével a lövés helyét. Nincs szükség többé más eszközök használatára.

Lézeres távolságmérő

Nem kell mostantól a célzótüskék közötti távolságokat megtippelni, mivel a Xero A1 azonnal pontos, dőlésszögkompenzált távolságot mutatnak.

LED célzótüskék

A fényes LED célzótüskék használatának az a legnagyobb előnye, hogy nem takarja ki semmilyen fizikai tüske a célpontot, az tisztán látható marad végig. A Xero A1 piros színnel jelöl.

Hangtalan gombnyomás

Sokszor fontos a hangtalan, minimális mozgással járó használat. A Xero célzóeszközök minimális mozdulatokat igényelnek nyugodt vagy felajzott állapotban is. A legkényelmesebb helyre teheti a gombot, így egy ujjal kezelheti a távolsármérőt, és a célzótüskét.

Személyre szabható célzótüske

Személyre szabhatja a Xerot egy vagy több célzótüskés használathoz, ha több kedvenc távolsága van, vagy meghatározhat egyéni helyzeteket is.

Youtube videók